MagazinMedya

Başarılı Başkan Hüseyin Celep’ten dev organizasyon 2024 yılının en başarılı gençleri ödüllendiriliyor

Başarılı iş insanı Hüseyin Celep’in Genel Başkanı olduğu Dünya Gençlik Konseyi 2024 yılının en başarılı gençlerini ödüllendiriyor. 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik ve Kültür Sanat ödülleri yapılacak muhteşem bir törenle sahiplerini bulacak.

14 Eylül Cumartesi günü Cem Karaca Kültür Merkezinde yapılacak ödül töreninde bir çok sanatçının da sahne alacağı Dünya Gençlik Konseyi 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik ve Kültür Sanat ödülleri 18:00’da başlayacak. Ödül töreni hakkında bilgi veren Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep herkesi bu geceye beklediklerini söyledi. Celep ” Gençlerimizi başarılarından dolayı taçlandırmak istedik. Milli sporcuların, eğitim alanında başarılı olan öğrencilerimizin ve gençlerimize destek olanları ödüllendirmek istedik. Beşincisini düzenlendiğimiz bu geceye herkesi bekliyoruz” dedi.
Öğretmenlerin, okul müdürlerinin,üniversite sahiplerinin,sanatçıların ve geceye sponsor olan iş insanlarının katılacağı ödül töreninde basın medya kuruluşlarının temsilcileri de katılacak.

 

İlgili Haberler